Open Monumentendag in en rond de kerk van Garmerwolde

Tijdens de Open Monumentendagen op zaterdag 10 en zondag 11 september is er van alles te beleven in en rond de kerk van ­Garmerwolde: de foto-expositie 'Lijnen~~Spel' van Fotogroep Garmerwolde (FGG) die feestelijk wordt geopend op vrijdagavond 9 september, een boekenmarkt op de zaterdag en natuurlijk is de kerk beide dagen geopend voor bezoekers van 10.00 tot 18.00 uur.

Lijnenspel in foto's
Vrijdagavond om 19.30 uur vindt de feestelijke opening van de foto-expositie plaats; de kerkdeuren staan vanaf 19.00 uur open en iedereen is welkom. De kinderen van OBS Garmerwolde zorgen voor een verrassende creatieve bijdrage. De FGG heeft met haar nieuwe leden een 'frisse blik' gekregen. Ook nieuwe technieken hebben gezorgd voor een bijzondere expositie. 'Lijnen~~Spel' is een jaar lang het thema voor de FGG geweest en heeft eenvoud en kracht in beelden opgeleverd.
Naast het fotowerk in de nissen van de kerk zijn er doorlopend beelden te zien op een projectiescherm. Heel veel kijkgenot dus! De expositie is te zien in de prachtige Romanogotische kerk van ­Garmerwolde, die uiteraard het hele weekend open is ter bezich­tiging.